donderdag 27 oktober 2011

Music is my religion

Afgelopen weken hebben veelal in het teken van de muziek gestaan. Maar hoe kan het ook anders; music is our religion! Natuurlijk hadden we onze vaste bezigheden rondom het hotel echter ... het optreden van Bob's oude Eindhovense band Peter Pan Speedrock vergde veel tijd & energie. En het was het meer dan waard!!


Vooraf de lijstjes 'wat,hoe & wanneer' doorworstelen en toen was het dan ineens zaterdag de 22e ..... wat een optreden, wat een sfeer, wat veel mensen!! Voor het eerst was het SOLD OUT bij ons en de muziek werd door iedereen met open oren ontvangen. Stephan, onze huisvriend en trouwe geluidstechnicus zorgde wederom voor een fenomenaal geluid waardoor oordoppen niet nodig bleken te zijn.

En daarna kwam de rust en het gevoel van YES WE CAN!! Onze botten deden pijn dus een aantal dagen uitslapen was erg welkom en geen overbodige luxe. Enorm trots en vol energie gaan we weer verder tot de orde van de dag; de in- en uitcheck, het zorgdragen voor een fijne sfeer in het hotel, koken & afwassen, kamers schoonmaken en wat al niet meer.

En dit alles overgoten met een dikke saus van 'music is my religion'.....

woensdag 12 oktober 2011

Feels like home....

Home is where the heart is ... veel artiesten voelen die vrijheid bij ons. De omgeving, onze muziekclub & sfeervolle podium doen hun mijmeren naar hun eigen homeland.

Zo hoorden we laatst van geëmigreerde Amerikanen, die in Nederland wonen en bij ons te gast waren, dat wij de juiste muziekkeuze voor hen draaiden. Blij verrast schoven ze aan het ontbijt om 's avonds opnieuw hun oren te laten strelen. Terug thuis stuurden ze een mail: "Bedankt voor de bekende en ook onbekende nummers; a stay at your place feels like home...."

dinsdag 4 oktober 2011

De nieuwe trends

Hotel wellness-trends voor 2011 volgens het magazine 'Hotel Business'

Zoutgrotten, infraroodsauna's, hamams, bamboemassage, gezichtsbehandeling met stamcellen, massage met kaarsenvet, wellness coaching, Zumba, Brazilian blowout, Era II geneeskunde, gezond en wijs verouderen, pakking, lastonetherapie, Ayurveda, jezelf ontdekken, peeling, Thalassotherapie.............

Wat is er tegenwoordig mis om samen met je lief uren door de Ardenner bossen te dwalen?

.